Υλικά:

1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κούπα ρύζι Arborio
125 γρ. μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη ψητή πιπεριά Φλωρίνης, στραγγισμένη (εάν είναι σε άλμη) ψιλοκομμένη
αλάτι & πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4-6 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Σε μια μέτρια κατσαρόλα, βράζουμε τον ζωμό και τον κρατάμε σε χαμηλή φωτιά κατά τη διάρκεια της μαγειρικής μας…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr