Υλικά:

¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κούπες ρύζι
400 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζ. λευκό κρασί
5 κούπες ζωμό κότας ή λαχανικών
Λίγη μουστάρδα
100 γραμμ. σκληρό κασέρι της αρεσκείας μας κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά βούτυρο

Εκτέλεση:

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι με χοντρή βάση. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά με ξύλινη σπάτουλα και τα μανιτάρια, μέχρι να αλλάξει χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας το με γρήγορες κινήσεις μέχρι να γίνει διάφανο. Μόλις γίνει αυτό, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε μέσα τη μουστάρδα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αρχίζουμε να προσθέτουμε τον ζεστό ζωμό σταδιακά και σε μικρές ποσότητες, έτσι ώστε να απορροφώνται τα υγρά μέχρι να προσθέσουμε τα επόμενα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης