Υλικά:
• 1 μερίδα Σπιτικό Ζωμό Λαχανικών της Knorr
• 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι (για στιφάδο) ψιλοκομμένο
• 1/2 πορτοκαλί ή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 175 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι
• 100 ml λευκό κρασί
• 1/2 καρότο ψιλοκομμένο
• 75 γρ. κουκιά
• 1/2 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
• 50 γρ. σπαράγγια ψιλοκομμένα 50 γρ. αρακά
• 2 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
• 15 γρ. Flora Soft με βούτυρο

Εκτέλεση:

1. Πρώτα ας φτιάξουμε τον ζωμό μας. Ζεστάνετε σε μια κατσαρόλα 500 ml νερό και διαλύστε σε αυτό μια μερίδα Σπιτικό Ζωμό Λαχανικών της Knorr. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί καλά.
2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με βαθύ πάτο. Προσθέστε την πορτοκαλί πιπεριά και τα κρεμμυδάκια, και αφήστε τα να τσιγαριστούν σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά. Ανακατέψτε συχνά τα λαχανικά ώστε να μαλακώσουν αλλά χωρίς να ψηθούν. Με τον τρόπο αυτόν αφαιρούμε την υγρασία που έχουν τα λαχανικά και αφήνουμε να αναδυθεί η φυσική γλυκύτητα που έχουν.
3. Προσθέστε το ρύζι και ανακατέψτε το καλά με τα λαχανικά. Προσθέστε το ελαιόλαδο ώστε να καλύψει το ριζότο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης