Υλικά:

500 γρ. ρεβίθια
800 γρ. χοιρινό μπούτι ή σπάλα (κομμένο σε κύβους)
2 μέτρια κρεμμύδια
2 παραγινωμένες ντομάτες
1 κιλό περίπου χόρτα: αγριοπρασάκια, καυκαλήθρες, σκατσίκια, λάπαθα, σέσκουλα, λαγοπαξίμαδα, μυρώνια. (Διαλέγουμε μεγάλη ποικιλία απ’ ό,τι βρούμε στην αγορά)
100 γρ. ελαιόλαδο
350 γρ. ντάκο
2 αυγά
150 γρ. γιαούρτι πρόβειο
2 πιπεριές καυτερές μικρές
Κύμινο

Εκτέλεση:

1. Μουλιάζουμε τα ρεβίθια με αλάτι από την προηγούμενη μέρα και την επόμενη τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα χόρτα σε μεγάλο βαθύ τηγάνι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr