Υλικά:

1 συσκευασία Ελληνικά Χόρτα Ραδίκια 600 γρ. Μπάρμπα Στάθης
1 κ.γ. Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
500 γρ. σαρδέλες
7 κ.σ. ελαιόλαδο ξύσμα από 1 λεμόνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σάλτσα:

1/3 φλ. ελαιόλαδο χυμό από 1 λεμόνι
1/3 φλ. Μαϊντανό Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι (μόνο τα φύλλα)

Εκτέλεση:

• Πλένουμε τις σαρδέλες, τις καθαρίζουμε από τα κεφάλια και τη ραχοκοκαλιά τους, τις αλατίζουμε και τις μαρινάρουμε σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο για 15 λεπτά.
• Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης