Υλικά:

– 10 λιαστές ντομάτες
– 120 ml. ελαιόλαδο
– Αλάτι και πιπέρι
– 1 κ.γ. ξερή ρίγανη για την πάστα και 1 κ.γ. για τη φέτα
– θυμάρι 1 κ.γ. για την πάστα και 1 κ.γ. για τη φέτα
– 200 γρ. φέτα κομμένη σε φέτες
– 2 κ.σ. κάπαρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Βάζουμε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό ώστε να τις καλύψει. Αφήνουμε τις ντομάτες να μουλιάσουν για περίπου 20 λεπτά.

2. Στραγγίζουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων μαζί με το λάδι. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να λιώσουν οι ντομάτες και να ομογενοποιηθούν με το λάδι ώστε να έχουμε μια πάστα. Προσθέτουμε το θυμάρι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης