Υλικά
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 φύλλα ρόκας
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι, πιπέρι
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
Για τη σος τεργιάκι
3/4 φλιτζανιού σόγια σος
1/4 φλιτζάνι μέλι
1 1/4 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
Εκτέλεση
Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr