Υλικά:

½ ματσάκι ρόκα
100 γρ. σπανάκι φρέσκο
4 φέτες προσούτο
4 μπαστούνια τυρί camembert
½ πράσινο μήλο
για το ντρέσινγκ:
1 ρόδι
2 κ. γλυκού βαλσάμικο
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε τη ρόκα και το σπανάκι από τις ίνες, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ:

2. Αφαιρούμε από το ρόδι τους μισούς σπόρους και τους χτυπάμε ελαφρά στο γουδοχέρι να βγάλουν τους χυμούς τους…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr