Υλικά:

– 100g ψωμί
– 1 συσκευασία των 150g Φιλέτο Σολομού Rio Mare σε Ελαιόλαδο
– 500g γλυκές και ώριμες ντομάτες
– 1 γλυκιά πράσινη πιπεριά
– 40ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κουταλιά ξύδι
– 1/2 φρέσκο αγγούρι
– 1/4 άσπρο κρεμμύδι – αλάτι

Εκτέλεση:

1. Κόψτε το ψωμί σε μικρά κομμάτια και μουλιάστε τα για 20 λεπτά. Στραγγίστε τα και τοποθετήστε τα στο μίξερ μαζί με τη ντομάτα, το αποφλοιωμένο αγγούρι, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε κομμάτια…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr