Τα κανελόνια μπορείτε να τα μαγειρεύετε κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο αρκεί να τους αλλάζετε τη γέμιση. Εμείς σας προτείνουμε αυτή τη φορά να τα γεμίσετε με ένα μείγμα τυριών. Σίγουρα η γεύση τους δεν θα σας αφήσει αδιάφορες.

Υλικά
16 κανελόνια
200 γρμ. ροκφόρ
250 γρμ. ένταμ
250 γρμ. γραβιέρα
50 γρμ. βούτυρο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
άνηθος (λίγος ψιλοκομμένος)
2 αβγά
1 φλ .τσαγιού μπεσαμέλ σπιτική ή έτοιμη
1 φλ, τσαγιού σάλτσα νοτμάτας
αλάτι -πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνετε μέσα το ροκφόρ, τα 2/3 από την μπεσαμέλ, το μισό τριμμένο τυρί (ένταμ και γραβιέρα), τον άνηθο και αλατοπιπερώνετε…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης