Σήμερα σας προτείνουμε ένα πιάτο με ξεχωριστή ιταλική γεύση. Δοκιμάστε να φτιάξτε το φαγητό της ημέρας σας επιλέγοντας ζυμαρικά ολικής άλεσης.

Υλικά

400 g πέννες ολικής άλεσης
200 g σάλτσα κόκκινη
4 αγκινάρες
50 g καπνιστή πανσέτα
30 g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
φύλλα φρέσκου βασιλικού

Εκτέλεση

Βράζετε νερό, ελαφρώς αλατισμένο. Καθαρίζετε τις αγκινάρες και κόβετε την «καρδιά» σε φέτες. Κόβετε την πανσέτα σε κύβους. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr