Υλικά
10 μέτριες σε μέγεθος πατάτες
200 ml ελαιόλαδο
200 gr. μπέικον
3 σκελίδες σκόρδο (με τις φλούδες) ελαφρά πατημένες
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
πάπρικα
50 γρ. παρμεζάνα

Εκτέλεση
Καθαρίστε τις πατάτες και βράστε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Αφαιρέστε το νερό και ξαναβάλτε τις πατάτες στην κατσαρόλα, στην οποία έχετε βάλει το ελαιόλαδο να κάψει ελαφρά και αφήστε τις μέχρι να ροδίσουν ελαφρά από όλες τις πλευρές. Λίγο πριν τις βγάλετε από την κατσαρόλα, προσθέστε και τις σκελίδες σκόρδου. Μειώστε τη θερμοκρασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης