Ετοιμάστε πολύ, διπλή, τριπλή δόση… Θα φαγωθεί στο λεπτό! Να τη σερβίρετε παγωμένη μαζί με το ψητό αρνί και μπόλικη παραδοσιακή μαρουλοσαλάτα με άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Υλικά
12 αβγά βρασμένα (πασχαλινά)
4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μικρά καρέ
1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα
2 καρότα ωμά, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
1 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα σπιτική ή εμπορίου
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. ξίδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα αβγά και τα ψιλοκόβετε. Τα βάζετε σε βαθιά σαλατιέρα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης