Η κλασική παραδοσιακή λαγάνα της Καθαράς Δευτέρας…

Υλικά:
500 γρ. αλεύρι σκληρό ή αλεύρι για ζυμωτό ψωμί
350 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου
8 γρ. μαγιά ξερή
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. αλάτι
4 κ.σ. ελαιόλαδο

Για την κρούστα

4 κ.σ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. αλεύρι
2 φλ. σουσάμι λευκό

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ, που θα χωρέσει όλα τα υλικά μας, ρίχνουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το νερό, και ανακατεύουμε να διαλυθούν τα συστατικά.

Περισσότερα στο govastileto.gr