Υλικά:

• κουταλιά πουρέ λιωμένο σε ελαιόλαδο
• 1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο Knorr
• πάπρικα
• 5 λευκά μανιτάρια
• 1 φλιτζανάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
• 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
• 1 πακέτο παπαρδέλες
• 1 φλιτζανάκι λιαστή ντομάτα
• 2 κουταλιές στιγμιαίος ζωμός λαχανικών Knorr
• 1 φλιτζάνι αποξηραμένες κανθαρέλες (είδος μανιταριού)
• 1 φλιτζανάκι μαυροδάφνη

Εκτέλεση:

– Μουλιάζετε τις κανθαρέλες σε νερό για 10 λεπτά. Παράλληλα ετοιμάζετε τις παπαρδέλες. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά περίπου και τις σουρώνετε…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr