Υλικά:

• 200 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε μικρές λωρίδες
• 500 γρ. παπαρδέλες
• 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών
• 4 σφηνάκια βότκα
• 1 λεμόνι (το ξύσμα και το χυμό)
• 2 αγγουράκια γλυκά τουρσί ψιλοκομμένα
• 4 κ.γ. ελαιόλαδο
• ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
• 2 ρίζες από φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 150 ml κρέμα γάλακτος 35%
• 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
• Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Βράζουμε τις παπαρδέλες με τον σπιτικό ζωμό λαχανικών και κρατάμε λίγο από το νερό τους.
2. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το θερμαίνουμε καλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης