Μια αρκετά απλή συνταγή και πάρα πολύ γευστική που θα σε αποζημιώσει για τον χρόνο που χρειάζεται για να την φτιάξεις.
Υλικά
• 110 γραμμάρια ελαιόλαδο
• 250 γραμμάρια πατάτες ψιλοκομμένες
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 4 αυγά
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτύπα τα αυγά με λίγο από το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ ώστε να είναι έτοιμα να μπουν στο τηγάνι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (7 σε κουζίνες από 0-9) και βάλε τις πατάτες με το αλάτι και το πιπέρι. Άφησε τες μέχρι να αλλάξουν χρώμα…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr