Υλικά:
2-3 χοιρινά η κατσικίσια κότσια
0,400 γραμμάρια φέτα κατά προτίμηση πικάντικη
150 γραμμάρια γραβιέρα
8-10 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές Φλωρίνης
12 ντοματίνια
λίγο φρέσκια ρίγανη
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λαδόκολλα σπάγκο

Εκτέλεση
1) Πλένουμε καλά το κρέας και το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε.
2) Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε τα σκόρδα.
3) Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης