Η συνταγή αυτή συνδυάζει τα όσπρια με τα θαλασσινά σε ένα πιάτο που είναι χορταστικό καθώς αρκεί μικρή ποσότητα για να χορτάσετε και παράλληλα μπορεί να αποτελέσει από μόνη του ένα πλήρες γεύμα.

Υλικά
1½ κιλό χταπόδι φρέσκο
250 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
1 φλιτζάνι ξίδι από κρασί
2 δαφνόφυλλα
10 κόκκους πιπέρι μαύρο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/4 φλιτζανιού άνηθο ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
4 ραπανάκια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
θρούμπι τριμμένο
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eκτέλεση
Βράζετε το χταπόδι σε μέτρια κατσαρόλα μαζί με το ξίδι, τη δάφνη και τους κόκκους πιπεριού για περίπου μία ώρα μέχρι να μαλακώσει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης