Υλικά:

1/2 kg πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
2 κ. γλυκού φασκόμηλο
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κόκκινα μήλα
3/4 φλ. μηλίτης
1/4 φλ. ξινόγαλα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάλε τις πατάτες και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό και βράσε για περίπου 15 λεπτά.

Αλατοπιπέρωσε καλά τις μπριζόλες και άλειψέ τες με το φασκόμηλο.

Ρίξε μία κουταλιά λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και ψήσε τις μπριζόλες…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr