Υλικά:

  • 1 κύβο βοδινού της Knorr
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
  • 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, περίπου 225γρ. η καθεμία
  • 2 πολύ μεγάλα μανιτάρια πλευρώτους

Εκτέλεση:

1. Προθερμάνετε δύο τηγάνια μέχρι να ζεσταθούν καλά.
2. Τοποθετήστε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε λίγο νερό να μουσκέψουν για περίπου 15 λεπτά.
3. Ενώ προθερμαίνετε τα τηγάνια, ξεκινήστε να φτιάχνετε το καρύκευμα. Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο και μέσα σε αυτό διαλύστε έναν κύβο βοδινού της Knorr. Ανακατεύστε καλά μέχρι να διαλυθεί και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης