Υλικά:

4 φύλλα κρούστας
4 κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή τύπου Κερκύρας
3 αυγά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 ποτήρι γάλα
1 βανίλια
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

• Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς.
• Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο, αλείφουμε το καθένα με 1 κ.σ. βούτυρο, το πατσαβουριάζουμε και γεμίζουμε τον πάτο ενός μικρού ταψιού και βάζουμε το ταψί με τα φύλλα στο φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr