Υλικά:
● 600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
● 2 κ.σ. κομμένο μαϊντανό
● 50 γρ. φέτα τριμμένη
● 5-6 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
● 1 τομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
● ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις
● 1 πιπεριά κομμένη σε κύβους
● 1 σάλτσα για ζυμαρικά Arabiata
● 1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο της Knorr
● 2 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
● αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας την πιπεριά, τη φέτα και τη μαγιονέζα.
2. Χτυπάμε στο μπλέντερ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, το κυβάκι μυρωδικών σκόρδο, τον μαϊντανό και λίγο αλάτι, και προσθέτουμε το μείγμα μαζί με τη φρυγανιά στον κιμά.
3. Ζυμώνουμε 8 μπιφτέκια. Βάζουμε στο καθένα από μια κουταλιά γέμιση και την κλείνουμε προσεκτικά στο εσωτερικό του. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης