Υλικά:
1.000 γρ. Στρογγυλές Πατάτες Φούρνου Μπάρμπα Στάθης
1 κιλό μπακαλιάρος παστός
φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλάκια του γλυκού Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλιές της σούπας Μαϊντανός Ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
3 | λεμόνια, ο χυμός
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
1. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τον ξαλμυρίζετε για μία νύχτα ή για 24 ώρες, αν πρόκειται για μεγάλο φύλλο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr