Υλικά:

1.000 γρ.  Στρογγυλές Πατάτες Φούρνου Μπάρμπα Στάθης
1 κιλό μπακαλιάρος παστός

φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλάκια του γλυκού Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλιές της σούπας Μαϊντανός Ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
3 | λεμόνια, ο χυμός
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

1. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τον ξαλμυρίζετε για μία νύχτα ή για 24 ώρες, αν πρόκειται για μεγάλο φύλλο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr