Προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 30΄, ψύξη 2 ώρες τουλάχιστον

Υλικά για 6 άτομα:

Για το ρυζόγαλο:

• 50 γραμμ. ρύζι γλασέ
• 50 γραμμ. κρυσταλλική ζάχαρη
• 1 πρέζα βανίλια σε σκόνη
• 2 ποτήρια γάλα
• 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Για την κρέμα:

• χυμός από 1 λεμόνι
• 50 γραμμ. κρυσταλλική ζάχαρη
• 50 γραμμ. βούτυρο
• 2 κρόκοι αβγών
• 1 κ.γ. γεμάτο αλεύρι

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr