Το χριστουγεννιάτικο ψωμί σε σχήμα στεφάνι είναι μία από τις πιο εορταστικές συνταγές που υπάρχουν. Ζύμη, κανέλα, ζάχαρη, βούτυρο και μήλο σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα γευστικά και οπτικά.
Υλικά
(Για 6 στεφάνια)
Για τη ζύμη
1/3 φλ. φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.γ. ξηρή μαγιά
4 3/4 φλιτζάνια αλεύρι γοχ
1 φλ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
3 κ.σ. ζάχαρη (καστανή)
2 κ.σ. χυμό μήλου ή μηλίτη
Περισσότερα στο govastileto.gr