Το χριστουγεννιάτικο ψωμί σε σχήμα στεφάνι είναι μία από τις πιο εορταστικές συνταγές που υπάρχουν. Ζύμη, κανέλα, ζάχαρη, βούτυρο και μήλο σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα γευστικά και οπτικά.

Υλικά

(Για 6 στεφάνια)

Για τη ζύμη

1/3 φλ. φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου

2 κ.γ. ξηρή μαγιά

4 3/4 φλιτζάνια αλεύρι γοχ

1 φλ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου

3 κ.σ. ζάχαρη (καστανή)

2 κ.σ. χυμό μήλου ή μηλίτη

 

Περισσότερα στο govastileto.gr