Υλικά Συνταγής

1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 φλ. κόκκινο κρασί
2 φλ. ζωμό κρέατος
1 δαφνόφυλλο
3-4 κόκκους μπαχάρι
1 κλαδάκι θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μάγουλα. Κόβουμε σε μέγεθος μεγάλης μπουκιάς. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μάγουλα γύρω γύρω και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερυ και ανακατεύουμε καλά.

Τρίβουμε τον πελτέ στη βάση της κατσαρόλας…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr