Υλικά:

-1 κιλό χοιρινό
– 2 κλωνάρια σέλερι
– 2 κρεμμύδια
– 2 καρότα
– 1 κουτάλι αλεύρι
– λάδι
– αλάτι
– πιπέρι
-400 γρ. κνς ντομάτες
-500 ml μαύρη μπύρας (Fix dark)
-3 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση:

1. Χοντροκόβουμε το σέλερι, τα κρεμμύδια και τα καρότα σε ομοιόμορφους κύβους. Θερμαίνουμε μια κατσαρόλα μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε τα λαχανικά και λίγο λάδι.Για 10 λεπτά ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν τα λαχανικά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr