Υλικά:

-8 κόκκινα μήλα (καθαρισμένα και κομμένα)
-2 κουτ. της σούπας μαύρη ζάχαρη
-1/2 κουτ. της σούπας κανέλα
-1 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
-1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
-1/4 κούπας αλεύρι
Για το φύλλο
-5 φύλλα πίτας (για τραγανή κρούστα)
-βούτυρο

Εκτέλεση:

-Σε ένα μπολ βάλτε τα μήλα, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατέψτε τα καλά.
-Σκεπάστε το μείγμα σας με μία μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για μια νύχτα, μέχρι να πάρουν τα μήλα τη γεύση από τα μπαχαρικά.
-Την επόμενη ημέρα προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 325 βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr