Υλικά:

300 γρ. ρύζι
1 κρεμμύδι
1 λίτρο ζωμός
40ml ελαιόλαδο
200 γρ. μοτσαρέλα
1 συσκευασία των 160γρ. Τόνος Rio Mare σε Ελαιόλαδο
2 αβγά
150 γρ. πολτός ντομάτας
μια πρέζα ρίγανη
λάδι για τηγάνισμα
αλεύρι – φρυγανιά τριμμένη – αλάτι

Εκτέλεση:

1. Κόψτε το κρεμμύδι σε φέτες και τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Προσθέστε 100g πολτό ντομάτας, τη ρίγανη και το ρύζι ώσπου να μαριναριστεί. Προσθέστε λίγο-λίγο τον ζωμό και ανακατεύετε τακτικά μέχρι να έχετε ένα όσο το δυνατόν πιο στεγνό ριζότο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr