Υλικά
1 κρεμμύδι τριμμένο
250 γρ. κριθαράκι χοντρό
500 γρ. σπανάκι
500 ml ζωμό λαχανικών
50 γρ. βούτυρο
200 γρ. φέτα
βασιλικό φρέσκο
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι μας σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κριθαράκι μας σοτάροντάς το και αυτό για 2 λεπτά χωρίς να πάρει χρώμα.
Περισσότερα στο govastileto.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης