Για τη ζύμη:
820 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξερή μαγιά
120 ml ελαιόλαδο
480 ml ζωμό από το κρέας
1 κουταλάκι αλάτι

Για τη γέμιση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 κιλό αρνί μπούτι κομμένο σε μπουκιές
3 κουταλιές βούτυρο Lurpak
500-600 γρ. ξινομυζήθρα
200 γραμμάρια σκληρό τυρί Δανίας Arla τριμμένο
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σουσάμι για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

1. Τοποθετείτε σε μία μεγάλη κατσαρόλα το κρέας και νερό μέχρι να το σκεπάσει και να το καλύψει 3-4 δάχτυλα.
2.Βράζετε το αρνί για 35-40 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο, το σουρώνετε και κρατάτε τον ζωμό.
3. Για τη ζύμη τοποθετείτε 480 ml από τον ζωμό του κρέατος σε έναν δοσομετρητή και προσθέτετε την ξερή μαγιά, ανακατεύοντας καλά για να διαλυθεί.
4. Στο κάδο του μίξερ τοποθετείτε το αλεύρι, τον ζωμό με τη μαγιά, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί μία πολύ απαλή ζύμη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης