Υλικά:

2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φυτίνη ή φρέσκο βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
2 κρόκους αβγών
1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
2 βανίλιες
1 κιλό αλεύρι
1 ½ φλιτζάνι αμύγδαλα καβουρδισμένα και κομμένα
1 φλιτζάνι νερό καρύδας
1/2 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα
1 κ.γ. μαγειρική σόδα

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε στο δοχείο του μπλέντερ το λάδι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, τους κρόκους, το κονιάκ, τις βανίλιες, το αμύγδαλο και το αλεύρι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr