Υλικά:

•800 γρ. κοτόπουλο μπούτι (ξεκοκαλισμένο) και κομμένο σε κομμάτια
•λίγο ελαιόλαδο
•ξυλάκια μπαμπού
•ανάλογο πιπέρι
•1 κ.γ. Knorr Εxtra Γεύση, ζωμός λαχανικών σε κόκκους

Υλικά για το πέστο κάπαρης και θυμαριού:

•80 γρ. καρύδι
•150 γρ. ελαιόλαδο
•20 γρ. θυμάρι
•40-50 γρ. μαϊντανό
•1 κ.γ. Knorr Εxtra Γεύση ζωμός λαχανικών σε κόκκους
•1 σκελίδα σκόρδο
•3 κ. σ. κάπαρη
•2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
•αλάτι
•πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το πιπέρι και την Extra Γεύση. Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μαρινάρουμε 30 λεπτά στο ψυγείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης