Υλικά

400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι από κρασί
2 δαφνόφυλλα
4-5 κόκκοι μπαχάρι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 1/2 κιλό χταπόδι
3 μέτρια κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
6 μέτριες πατάτες
4 σκελίδες σκόρδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Στον νεροχύτη της κουζίνας ξεπλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια μεγαλύτερα από μπουκιά. Το τοποθετούμε σε κατσαρόλα με το ξίδι και το σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να πιει όλα τα υγρά του.
Τότε προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες και τις σκελίδες σκόρδο ολόκληρες.

 Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης