Υλικά:

• 1 μεγάλο μαρούλι
• ½ κιλό σπανάκι, μόνο τα φύλλα του
• 1/2 κιλό αντίδια
• 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 1 πράσο μεγάλο κομμένο σε ροδέλες
• 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
• 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 500 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
• 1 Knorr «Σπιτικό» Ζωμό Μπουκέτο Μυρωδικών
• 500 γρ. Pummaro τοματάκι ψιλοκομμένο
• 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
• 1 σκελίδα σκόρδο
• ½ κ.σ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε 3 κ.σ. νερό
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Πλένουμε, στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε τα χορταρικά.
2. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και το πράσο μαζί με τα μανιτάρια.
3. Προσθέτουμε τα χορταρικά, τον άνηθο και τον μαϊντανό και σβήνουμε με κρασί…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης