Υλικά

24 κανελόνια
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
λίγο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
1/2 ξύλο κανέλας
1 κ.γλ. ζάχαρη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 αυγά χτυπημένα

Για τη μπεσαμέλ:

1 λίτρο γάλα
1 φύλλο δάφνης
3 πρέζες μοσχοκάρυδο τριμμένο
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
αλάτι
έξτρα μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα, για περίπου 7 λεπτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr