Η συνταγή αυτή είναι μια εναλλακτική πρόταση για να φτιάξετε μυρωδάτα και αφράτα macaron
με καρύδα διαφορετικά απ’ τα γαλλικά μακαρόν των διάσημων παριζιάνικων οίκων Laduree και Pierre Herme.
Yλικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
- 5 φλ. του τσαγιού τρίμμα καρύδας
- 3 ασπράδια από μεγάλα αβγά
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1/2 φλ. του τσαγιού ζάχαρη
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης