Τον λένε το «θαύμα» της κρητικής διατροφής και έχουν δίκιο. Είναι η πληρέστερη και πιο ωφέλιμη συνταγή για τον άνθρωπο. Τα μυστικά του ντάκου βρίσκονται στη zougla.gr και μας τα αποκαλύπτουν ο Ηλίας Σκουλάς και η καλεσμένη του, Ειρήνη Βανταράκη. Και οι δύο κατάγονται από το Ρέθυμνο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Οποίος από τους φίλους μας θέλει να μαγειρέψει με τον Ηλία Σκουλά ή να τον ρωτήσει κάτι για τη μαγειρική μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail: editor@nistikoarkoudi.gr