Καλαμάρι αλά οσομπούκο

Από το αγαπημένο του βιβλίο με τίτλο «Γεύσεις της θάλασσας» του Βασίλη Φρατζολά εμπνεύσθηκε ο Ηλίας τη σημερινή του συνταγή. Ολόφρεσκο καλαμάρι στο τηγάνι, με τη σάλτσα που φτιάχνουν στην Ιταλία, το μοσχαρίσιο κότσι (οσομπούκο). Στο διάλειμμα των γυρισμάτων, ο σεφ μας εκμυστηρεύθηκε: «Θα τιμήσω το βιβλίο “Γεύσεις της θάλασσας”, το οποίο βραβεύθηκε σαν καλύτερο βιβλίο ψαρικών στον κόσμο και έδωσε στα θαλασσινά, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, μια άλλη διάσταση…».