Καλαμάρι αλά οσομπούκο

Από το αγαπημένο του βιβλίο με τίτλο «Γεύσεις της θάλασσας» του Βασίλη Φρατζολά εμπνεύσθηκε ο Ηλίας τη σημερινή του συνταγή. Ολόφρεσκο καλαμάρι στο τηγάνι, με τη σάλτσα που φτιάχνουν στην Ιταλία, το μοσχαρίσιο κότσι (οσομπούκο). Στο διάλειμμα των γυρισμάτων, ο σεφ μας εκμυστηρεύθηκε: «Θα τιμήσω το βιβλίο “Γεύσεις της θάλασσας”, το οποίο βραβεύθηκε σαν καλύτερο βιβλίο ψαρικών στον κόσμο και έδωσε στα θαλασσινά, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, μια άλλη διάσταση…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης