Λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα και τυρί πίτσας μάς φτιάχνει σήμερα ο Ηλίας. Ένα πιάτο που έρχεται από το Σικάγο της ποτοαπαγόρευσης, τους Ιταλούς μαφιόζους και τις μυστηριώδεις γυναίκες.
Φουριόζος μάς ήρθε αυτή την εβδομάδα ο σεφ μας. Για να έχουμε τον νου μας…Όποιος θέλει να μαγειρέψει με τον Ηλία Σκουλά στο «Νηστικό Αρκούδι» ή έχει απορίες για τη μαγειρική μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο e-mail: editor@nistikoarkoudi.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης