Μανιτάρια τηγανιά με απάκι

Η σημερινή συνταγή έχει την υπογραφή του Ηλία Σκουλά και της κρητικής του καταγωγής. Μανιτάρια, απάκι και στακοβούτυρο, όλα μαζί σ’ ένα τηγάνι. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό και οφείλεται στην ποιότητα των υλικών και την τόλμη του μάγειρα. Δεν είναι τυχαία η ρήση «ο τολμών νικά». Γι ‘αυτό εσείς δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης