Υλικά:
• 250 γρ. γίγαντες
• 1 μπουκάλι ξινόγαλα
• 2 αβγά
• 2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
• 1/4 κουτ. γλυκού ρίγανη
• 2 λεμόνια (για σερβίρισμα)

Εκτέλεση:

1. Μουλιάζουμε τους γίγαντες όλο το βράδυ σε μπόλικο νερό, την επομένη τους σουρώνουμε και τους σιγοβράζουμε για μια ώρα περίπου. Αποσύρουμε τους γίγαντες από τη φωτιά, σουρώνουμε και τους αφήνουμε να κρυώσουν μέσα σε μπολ με το ξινόγαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης