Υλικά:

• 4 μεγάλες πατάτες μακρόστενες
• 1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο της Knorr
• 250 γρ. διάφορα μανιτάρια
• 150 γρ. τριμμένο έμενταλ για τη γέμιση
• 1 φλ. έμενταλ την επικάλυψη
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
• 1 φλ. κρέμα γάλακτος
• αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις ξύνουμε ελαφρά, καθότι θέλουμε να μείνουν με τη φλούδα τους και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν και με ένα μαχαίρι κόβουμε από πάνω μια φέτα σαν καπάκι και τις αδειάζουμε προσεκτικά με ένα κουτάλι του γλυκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης