Εύκολη συνταγή που θα σας προσφέρει γεύση αλλά και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά καθώς η σαλάτα σας θα γίνει με φρέσκα λαχανικά εποχής.

Υλικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

160 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. καρότα, κομμένα σε μπαστούνια
100 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστούνια
100 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
80 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
80 γρ. κρεμμύδια μικρά
100 γρ. φασολάκια, βρασμένα
5 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
5 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
20 γρ. βούτυρο
αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτετε το ένα τέταρτο της ποσότητας του ελαιόλαδου και σοτάρετε πρώτα το κολοκύθι και μετά το καρότο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Αλατίζετε και αποσύρετε σε απορροφητικό χαρτί τα κολοκύθια και τα καρότα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα κρεμμύδια και με τη σελινόριζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης