Υλικά:

1.200 γρ. γαύρο καθαρισμένο, πλυμένο και αλατισμένο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα τριμμένη
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
Λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα των ψαριών

Για τη vinaigrette:

6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα μεσογειακή (με δενδρολίβανο και ρίγανη)
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Αφού αφήσουμε τον πλυμένο γαύρο να μείνει λίγο με το αλάτι, τον αλευρώνουμε, τον τινάζουμε και στη συνέχεια τον στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί.

2. Ραντίζουμε τον γαύρο με λίγο ελαιόλαδο, σκορπάμε στην επιφάνειά του την πιπεριά και περιχύνουμε με την τριμμένη ντομάτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govatsileto.gr