Υλικά:

10 αβγά
2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 κιλό γιαούρτι πρόβειο
1/2 φλιτζ. τσαγιού κορν φλάουρ
¼ φλιτζ. τσαγιού ανθόνερο
3/4 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα ολόκληρα ανάλατα
1/2 φλιτζ. τσαγιού ινδοκάρυδο
2 φύλλα κρούστας
ξύσμα ½ λεμονιού
ξύσμα ½ πορτοκαλιού
λίγη βανίλια

Εκτέλεση

Βάζετε στο μπολ του μίξερ τους κρόκους από τα αβγά με τη μισή άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το γιαούρτι, το ινδοκάρυδο, το κορν φλάουρ, το ανθόνερο το ξύσμα λεμονιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια, και ανακατεύετε ελαφρά με το χέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr