Υλικά:
50 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. κουβερτούρα
2 αβγά
1 σφηνάκι κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ φλιτζάνι ζάχαρη

Για τη sauce σοκολάτας:

60 γρ. κουβερτούρα
2 σφηνάκια κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Σε μπολ χτυπάμε με μιξεράκι τα δύο αβγά, πολύ καλά μέχρι να αφρατέψουν, να φουσκώσουν και να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε στα αβγά τη λιωμένη κουβερτούρα, τη ζάχαρη, το αλεύρι, ένα σφηνάκι κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη μαργαρίνη. Χτυπάμε για αρκετά λεπτά μέχρι να γίνει ένα τέλειο μείγμα.
Αλείφουμε ένα ταψάκι με μαργαρίνη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα της σοκολάτας. Φροντίζουμε να πάει το υλικό σε όλο το ταψί ομοιόμορφα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr