Υλικά:
• 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
• 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
• 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
• ρίγανη
• μαϊντανό
• 2 αβγά
• λίγο ελαιόλαδο
• 1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη
• λίγο σόδα (ανθρακούχο νερό)
• αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
• Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα αβγά, τη φρυγανιά, 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι, ρίγανη και μαϊντανό
• Ζυμώνουμε και προσθέτουμε λίγο λίγο σόδα, μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να πλάθεται
• Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr